Start Premier League Darts achter gesloten deuren; in 2022 weer naar Ahoy

De eerste negen speelrondes van de Premier League Darts worden dit jaar in april achter gesloten deuren gespeeld. Normaal is de Premier League een rondreizend dartscircus. Door de coronapandemie is het echter niet mogelijk om deze editie van de Premier League Darts met de aanwezigheid van publiek te starten.

Van 5 tot en met 9 april worden de eerste vijf speelrondes gespeeld in Milton Keynes. Na een onderbreking van een anderhalve week, staan van 19 tot en met 22 april de volgend vier speelrondes op het programma. Na een halve competitie op 22 april vallen de twee slechtst presterende spelers af.

De speeldata voor de tweede seizoenshelft zijn nog niet bekend. Er bestaat een kleine kans dat deze nog met publiek gespeeld gaan worden. De line-up voor de Premier League bestaat dit jaar uit Gerwyn Price, Michael van Gerwen, Peter Wright, Rob Cross, Nathan Aspinall, Gary Anderson, Dimitri van den Bergh, Glen Durrant, Jose de Sousa en Jonny Clayton.

De PDC heeft voorts de speeldata voor 2022 bekendgemaakt. Het is de bedoeling dat volgend jaar op 24 maart de achtste speelronde in Ahoy Rotterdam wordt gespeeld. De tickets die voor 2020 of 2021 zijn verkocht blijven geldig. De PDC komt te zijner tijd met alle informatie rondom de kaartverkoop.