FOK! Wat een weer: droog en zonnig

winterbanner

In de noordelijke helft is het onbewolkt en in het zuiden komt alleen hoge bewolking voor. Het blijft droog. De minimumtemperatuur ligt rond 2°C. In de vroege ochtend is lokale gladheid niet helemaal uitgesloten. De zuidwestelijke wind is zwak tot matig, aan de kust en boven het IJsselmeer matig tot vrij krachtig.

Overdag is er aanvankelijk alleen sluierbewolking waar de zon goed doorheen komt. Later in de middag of in de avond wordt de bewolking van het zuidwesten uit dikker, maar het blijft droog. De middagtemperatuur loopt uiteen van 9°C in het noorden tot plaatselijk 12°C in Limburg. Op de Wadden blijft de temperatuur enkele graden achter. Er staat een overwegend matige wind uit een zuid tot zuidwestelijke richting.

In de nacht naar zaterdag zijn er brede opklaringen, afgewisseld door wolkenvelden. Het blijft vrijwel overal droog. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 8°C in het zuiden tot 5°C in het noordoosten. Er staat een matige wind uit een zuidelijke richting. Aan de kust is de wind af en toe vrij krachtig.Bron(KNMI)

 

DJMO ging bootjes kijken in Wormerveer (Foto: DJMO)
DJMO ging bootjes kijken in Wormerveer (Foto: DJMO)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.