Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville naar Nintendo Switch

PopCap Vancouver heeft aangekondigd dat Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville Complete Edition op 19 maart zal verschijnen voor Nintendo Switch.

Spelers kunnen kennismaken met Neighborville, een gebied waarin het conflict tussen plantjes en zombies altijd doorgaat. Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville Complete Edition geeft spelers de mogelijkheid om alle personages en content van voorgaande edities te ontgrendelen, zowel door offline als online te spelen.

In de game kunnen spelers missies spelen en eindbazen verslaan om medailles te verzamelen en outfits te ontgrendelen. Daarnaast krijgen spelers toegang tot 23 aanpasbare personages, inclusief een teamspel-klasse voor elke factie en alle cosmetische voorwerpen die ooit zijn uitgebracht. Dit alles is in-game vrij te spelen, zonder premium winkel of valuta. Spelers kunnen offline spelen, met maximaal drie vrienden samenspelen of de 8v8-multiplayer induiken en tegenstanders vernietigen, kabouterbommen af laten gaan en stuiteren op roze slijm met bewegingsbesturing voor het richten en een grote hoeveelheid instellingen die naar eigen wens kan worden aangepast.

"We zijn verheugd om de populaire Plants vs. Zombies-personages voor het eerst naar de Nintendo Switch te brengen, waardoor spelers vrij de keuze hebben om zowel thuis als buiten de deur te spelen," aldus Melvin Teo, Producer bij PopCap Vancouver. "Dankzij de bewegingsbesturing van de Switch kun je Neighborville op een nieuwe manier verkennen en doordat je nu zowel op je tv als in handheldmodus kunt spelen, komen het spel en de personages tot leven op een manier die voorheen niet mogelijk was."

Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville Complete Edition komt naar Nintendo Switch voor €39,99 op 19 maart.