Milf van 23 heeft al 11 koters: 'Ik wil er 105'

Christina Ozturk houdt er een bijzondere hobby op na. Nog maar 23 jaar oud, heeft de Georgische milf al elf kinderen gemaakt. En ze wil nog zeker vele tientallen kinderen erbij.

Om het geld hoeft de niet-onknappe dame het niet te laten. Ozturk is namelijk getrouwd met een schatrijke hoteleigenaar die vele miljoenen op de bank heeft. Het moederschap heeft ze dan ook tot een kunstvorm verheven.

Bang dat de seks na al die vele koters voelt 'alsof je een banaan in een gang gooit', hoeft manlief Galip niet te zijn. Want van alle elf de koters, heeft de geboren Russin er slechts eentje zelf gebaard. "Zes jaar geleden ben ik bevallen van mijn eerste dochter, Vika", vertelt Christina. "De rest van de kinderen is genetisch gezien dan wel van ons, maar is via een draagmoeder op de wereld gezet."

Ofschoon betaald draagmoederschap vrijwel overal is verboden, is het in Geörgie gewoon legaal. Een dure grap overigens, want ieder kind kost je 8.000 euro. Een bedrag dat door de familie Ozturk gemakkelijk is op te hoesten, want het stel woont in het mondaine Batumi, het 'Las Vegas van de Zwarte Zee'.

Galip, een geboren Turk, is vele tientallen jaren ouder dan zijn vrouw. Hij heeft dan ook al volwassen kinderen, maar dat mag de pret niet drukken. "Het was liefde op het eerste gezicht", aldus vrouwlief. "Hij is mijn mentor, gids en sprookjesprins." Dat de beste man multimiljonair is, zal natuurlijk ook niet geheel onbelangrijk zijn.

Ook voor Galip was het liefde op het eerste gezicht. Na een paar ontmoetingen besloot Christina het altijd zonnige Moskou te verruilen voor Georgië. Dochterlief Vika ging uiteraard mee. Al snel besloot het echtpaar een grote kinderschare te verwekken, maar het moest niet te veel moeite gaan kosten.

Ze besloten het vuile werk dan ook via draagmoeders te laten opknappen. De dames staan in de rij om voor een bedrag van zo'n acht ruggen voor het stel negen maanden met een bolle buik rond te lopen. Met Olivia is eind vorige maand al kind nummer elf aan de rij toegevoegd.

Maar het blijft niet bij tien draagmoederkinderen. Op social media wordt gezegd dat ze in totaal minstens 105 kinderen willen, maar dat aantal staat nog niet vast. "Ik weet niet hoe veel het er uiteindelijk zullen worden, maar we zijn echt niet van plan het bij slechts tien kinderen te houden. We zijn nog lang niet zover om het al over een kindergrens te hebben. We zijn nog maar net begonnen."

Geplaatst door Batumi_mama op Maandag 27 juli 2020