Starende hont verneukt seksleven

Ben je toevallig het gelukkige baasje van een hond of kat en heb je bovendien nog een seksuele relatie, anders dan met je rechterhand? Dan weet je dat niets zo kut is als een starend huisdier tijdens een geile wip.

Hartstikke leuk natuurlijk, een hond, zeker nu een viervoeter het enige legale excuus is om na 21.00 uur op straat een paar halve liters te klappen. Maar de gedachte dat het beest toekijkt tijdens je spaarzame, vleselijke onderonsjes, is minder prettig. Vele honden- en kattenbezitters zijn dan ook genoodzaakt een andere copulerende houding aan te nemen,

Uit een grootschalig onderzoek onder seksueel actieve Britten blijkt dat maar liefst tweederde van de baasjes tijdens de seks een andere houding aanneemt. Dit omdat ze worden aangestaard door hun hond of kat. Sterker nog: maar liefst 10 procent geeft aan minder seks te hebben sinds ze een huisdier hebben.

Desondanks zegt 16 procent zich totaal niet druk te maken om hun viervoeter. Wanneer de spermaspeer is opgericht en de nood hoog is, gaan ze toch gewoon van bil. Overigens gaat deze vlieger ook op voor FOK!kers zonder seks. Want 16% van de vrijgezellen slaat zonder moeite de hand aan zichzelf, zelfs voor het starend oog van hun hont of kad.

Probeer hem nu nog maar eens overeind te houden...