Trailer: Superman & Lois

Terwijl in filmland de Superman-fans zitten te wachten op volgende maand, wanneer Zack Snyders versie van Justice League verschijnt, is er op tv-gebied ook wat nieuws te vinden; later deze maand begint de nieuwe serie Superman & Lois (in de VS) en daarvoor is nu een nieuwe, korte, trailer verschenen.

Hoe zou je het vinden als je een puber bent en je vader onthult dat hij eigenlijk niet alleen, net zoals je moeder, een journalist is, maar ook de grootste superheld van onze planeet? De trailer voor Superman & Lois laat zien dat de zoons van Lois en Clark (de enige zoon van het tweetal in de comics is in de serie uitgebreid met een broer) leren dat hun vader Superman is. Het laat zien dat deze serie niet zomaar weer een actieserie over Superman is, maar ook eens het gezinsleven van Lois en Clark laat zien en de complexiteit die de combinatie van werk, ouderschap en een leven als superheld met zich meebrengt.

In Superman & Lois worden de rollen van Clark Kent en Lois Lane gespeeld door Tyler Hoechlin en Elizabeth Tulloch. Zij spelen deze rollen al een tijdje in andere DCTV-series. Hoechlin maakte zijn debuut als Clark in het tweede seizoen van Supergirl in 2016 en in 2018 was Tulloch voor het eerst als Lois Lane te zien in The Flash, tijdens een crossover tussen verschillende DC-series. Superman & Lois gaat in de VS van start op 23 februari met een dubbele aflevering. Het is niet bekend of de serie ook op korte termijn in Nederland legaal te zien zal zijn.