Nieuwe trailer voor The Falcon and the Winter Soldier

Terwijl Marvel-fans zich momenteel het hoofd breken over wat de verschillende elementen in WandaVision allemaal te betekenen hebben maakt Marvel Studios zich klaar om de volgende serie op Disney+ te droppen; The Falcon and the Winter Soldier. Deze serie heeft nu een nieuwe trailer.

De serie volgt Sam Wilson en 'Bucky' Barnes na de gebeurtenissen in Avengers: Endgame, waarin zij afscheid namen van hun vriend Steve Rogers en Wilson de titel 'Captain America' van Rogers toebedeeld kreeg. In deze serie wil Wilson naar verluidt die titel nog niet echt accepteren, terwijl er intussen een dreiging uitgaat van Helmut Zemo, de man die verantwoordelijk was voor de gebeurtenissen in Captain America: Civil War. Als we de trailer mogen geloven, is er in ieder geval genoeg ouderwetse Marvel-actie te zien.

The Falcon and the Winter Soldier is opgezet door Malcolm Spellman en Kevin Feige en heeft naast Anthonie Mackie en Sebastian Stan als terugkerende gezichten ook Daniel Brühl en Emily VanCamp uit vorige Captain America-films. Ook is er een rol voor Don Cheadle als James Rhodes. De serie is te zien vanaf 19 maart.