Knikkershow SBS6 blijft populair

Marble Mania, de veelbesproken knikkershow van SBS6, blijft onverminderd populair. Ook gisteren keken er wederom meer dan een miljoen mensen naar het programma dat uit de koker van John de Mol komt.

Geheel onverwacht keken er twee weken geleden 1,4 miljoen kijkers kijkers naar Marble Mania en ook vorige week scoorde het SBS-programma met 1,3 miljoen kijkers ongekend goed. Gisteren wist de knikkershow gemiddeld bijna 1,2 miljoen kijkers te boeien en daarmee lijkt het programma redelijk goed overeind te blijven. In totaal werd de show donderdagavond zelfs door ruim 1,8 miljoen TV-kijkers bekeken.

In de dag top 25 van Stichting Kijkonderzoek stond Marble Mania op plaats 6 van de best bekeken programma's van donderdag 4 februari. Alleen de NOS Journaals van 18.00 uur en 20.00 uur, het RTL Nieuws van 19.30 uur, Dit Was het Nieuws en EénVandaag scoorden beter.

Het is nu wachten tot De Mol zijn Talpa-sterren van Veronica Insinde in zal zetten. Johan Derksen gaf eerder aan met veel plezier naar de knikkers van SBS te kijken, hij wil zelfs wel meedoen met het VI-trio.

Een fragment uit de uitzending van gisteravond (Bron: YouTube/SBS6)