CRPG Pathfinder: Wrath of the Righteous backer-beta nu beschikbaar

De eerste bèta voor Pathfinder: Wrath of the Righteous is vanaf nu beschikbaar voor mensen die de crowdfunding hebben gesteund via Kickstarter en Slacker Backer. Volgens ontwikkelaar Owlcat kunnen deze genereuze gamers in de bèta rekenen op maar liefst 50 uur aan gameplay verspreid over vier hoofdstukken.

Wrath of the Righteous is de nieuwe RPG van de makers van Pathfinder: Kingmaker. De Russische studio Owlcat Games bracht Kingmaker uit in 2017, eveneens na een succesvolle Kickstarter-campagne. Kingmaker werd behoorlijk goed ontvangen onder CRPG-fans, al was er ook kritiek op de extreem hoge moeilijkheidsgraad c.q. 'difficulty spikes' en de ingewikkelde systemen die je je eigen moet maken om de game goed te snappen.

Morgen zal er een live event op streamingplatform Twitch plaatsvinden genaamd "Choose your own story", waarin Twitch-kijkers kunnen stemmen op ingrijpende keuzes die de ontwikkelaars zullen toepassen in het spel. Kijk voor meer informatie daarover op de website van Owlcat. Pathfinder: Wrath of the Righteous staat gepland voor officiële release in de zomer van dit jaar.