Judgment komt op 23 april naar PS5, Xbox Series en Stadia

Uitgever Sega en ontwikkelaar Ryu Ga Gotoku Studio zullen op 23 april Judgment voor PlayStation 5, Xbox Series en Stadia uitbrengen voor $39,99, zo maakten de bedrijven bekend.

Judgment is een spin-off van de Yakuza-serie. De westerse versie van Judgment werd voor het eerst uitgebracht voor PlayStation 4 in juni 2019. De remaster krijgt een optimalisatie om 60 frames per seconde te halen, verbeterde laadtijden en alle eerder uitgebrachte downloadbare content. Er komt een fysieke editie beschikbaar voor zowel PlayStation 5 als Xbox Series in het westen. Er zal ook een digitale editie voor beide platforms beschikbaar zijn. Er is geen upgradepad of opslaggegevensoverdracht voor gebruikers die al in het bezit zijn van de PlayStation 4-versie.

In Judgement speel je Takayuki Yagami, een in ongenade gevallen advocaat die een ruige privédetective is geworden. Hij ontdekt het mysterie achter een gruwelijke reeks moorden. Samen met zijn partner, ex-yazuka Masaharu Kaito, moet Yagami door Kamurocho's criminele ondergrond zien te raken om de waarheid te ontrafelen.