Amerikanen woest op Biden na leugens over bedrag coronahulp

De Amerikaanse president Joe Biden begint zich na slechts drie weken in het Witte Huis al niet populair te maken bij zijn achterban. Nu gaat het over zijn beloftes omtrent de coronacrisis in de Verenigde Staten. Biden blijkt al zijn gedane 'beloftes' te zijn vergeten.

Dat heeft ervoor gezorgd dat zowel aan de linker- en de rechterkant enorme kritiek op de bejaarde man is neergedaald. De hashtag #BidenLied is al een tijdje trending, mensen hebben genoeg van zijn woordenspelletjes.

Lees ook: BLM woest op Biden om uitsluiting

Waar gaat het eigenlijk over? Vorig jaar kregen de Amerikanen zeshonderd dollar coronahulp van de toenmalige president Donald Trump. Na maandenlange onderhandelingen met de Democraten eiste The Donald dat zijn volk nu tweeduizend dollar moest krijgen. Iets dat uiteindelijk vertraagd werd en in de handen van Biden gelegd.

Die had voor de verkiezingen grote kritiek op de houding van Trump tijdens de coronacrisis en Creepy Joe sprak grote woorden over een plan, al wilde hij dat plan niet kenbaar maken tot pas na de verkiezingen.

Nu hij in de Oval Office mag zitten, heeft Sleepy Joe toegegeven eigenlijk helemaal geen plan te hebben, maar dat Amerika het de komende maanden maar even moet uitzingen. Maar de financiële coronahulp zou daarbij helpen.

Iedere Amerikaan verwachtte dan ook tweeduizend dollar te krijgen, maar Basement Biden dacht met woordenspelletjes onder die tweeduizend dollar vandaan te komen. Want 'in totaal' zou iedere Amerikaan tweeduizend dollar krijgen, wat zou neerkomen op 1400 dollar coronahulp en dus geen tweeduizend, waar iedereen al maanden op hoopt en wat Trump ook beloofde.

Democraten boos op hashtag, halen Trump erbij
Zoals verwacht zijn sommige aanhangers van Quid Pro Joe pissig op het feit dat bijna iedereen hem op een leugen betrapt en vooral op de hashtag, dus direct proberen zij Trump erbij te betrekken, want Orange Man Bad ofzo.

"Rot op met je #BidenLoog", zo meende een progressieveling in de digitale wereld  te moeten schreeuwen. Andere Amerikanen zagen daar de lol wel van in en probeerden voor de grap Nirvana drummer Dave Grohl of hun favoriete huisdieren te associeren met de hashtag. Alles voor de lolz en vooral om Joe Hiden uit beeld te halen.

Ware het niet dat de serieuze leugen van China Biden de normale Amerikaan zeshonder dollar kan gaan kosten, iets dat de progressievelingen maar wat graag onder het kleed willen vegen.