Uitslag ADO Den Haag - Sparta Rotterdam

ADO Den Haag en Sparta Rotterdam kwamen in Den Haag niet verder dan een gelijkspel.

In een slechte eerste helft kwam ADO Den Haag op slag van rust op voorsprong via Tomislav Gomelt. De Kroaat kopte uit een corner van John Goossens raak.

Na rust kwam Sparta langszij. In de 68ste minuut kopte Reda Kharchouch een voorzet van Lennart Thy achter Fraisl: 1-1. ADO en Sparta kregen nog kansen om de winnende treffer te maken, maar uiteindelijk moesten de ploegen de punten delen.

ADO staat door het ene punt nu op de zeventiende plaats, doordat Willem II eerder op de dag won van FC Emmen. Volgende week zondag staat het duel tussen Willem II en ADO Den Haag op het programma.

ADO Den Haag

1 - 1

Sparta Rotterdam

45' Gomelt    68' Kharchouch

Gele kaart: Del Fabro, Familia-Castillo, Pinas,Besuijen, (ADO Den Haag), Heylen, (Sparta Rotterdam)

Stadion: ADO Den Haag Stadion, Den Haag