Immortals Fenyx Rising krijgt gratis demo en eerste DLC

De eerste DLC van Immortals Fenyx Rising, A New God, is nu beschikbaar. Spelers die Immortals Fenyx Rising nog niet hebben gespeeld, krijgen vanaf nu een voerproefje van de game met de gratis demo die nu beschikbaar is voor alle platformen.

In A New God moeten spelers de Trials of the Olympians overwinnen om dichter bij het Griekse Pantheon te komen. Spelers verkennen Olympos Palace en krijgen te maken met nieuwe gameplay mechanics door beproevingen te doorlopen die door de goden zijn opgebouwd. Gedurende hun avontuur ontgrendelen spelers een nieuwe uitrustingsset met perks, waaronder het uitvoeren van extra sprongen.

Tevens krijgen spelers toegang tot vier nieuwe upgrades voor vaardigheden:

  • Immortal Field Breaker, Athena’s Dash upgrade: Spelers doorkruisen de Immortal Fields en richten meer schade aan tijdens het rennen.
  • Colossal Strength, Herakles’ Strength upgrade: Spelers manipuleren kolossale objecten en richten meer schade aan bij het gooien van objecten.
  • Wind Gust, Ares’s Wrath upgrade: Het opladen van Fenyx’ uppercut creëert een luchtstroom voor een paar seconden, zodat spelers hoger komen te staan terwijl ze de slag uitvoeren.
  • Phosphoros’ Swap: Spelers wisselen van positie met een lokvogel voor één stuk uithoudingsvermogen.

A New God is onderdeel van de Season Pass, maar is ook los verkrijgbaar. De Season Pass van Immortals Fenyx Rising bevat drie uitbreidingen, waarvan er nog twee binnenkort worden uitgebracht. Deze uitbreidingen laten spelers niet alleen kennismaken met nieuwe personages en uitdagingen, maar ook met nieuwe werelden en manieren om te spelen.

De gratis demo van Immortals Fenyx Rising stuurt Fenyx op avontuur om het mysterieuze geheim van de cyclopen te ontdekken. Het avontuur speelt zich af in een archipel die exclusief is gecreëerd voor de demo en is geïnspireerd door de regio van Aphrodite. De demo bevat een mix van gevechten, verkenning en puzzels die zijn ontworpen om spelers klaar te stomen voor de volledige ervaring.

Immortals Fenyx Rising is verkrijgbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch, Stadia, Luna en Windows PC via de Epic Games Store en de Ubisoft Store. Ook is de game onderdeel van Ubisoft+, Ubisofts abonnementsservice.