UNO lanceert Immortals Fenyx Rising DLC

De nieuwste DLC voor UNO, Fenyx’s Quest, is nu beschikbaar. De DLC is geïnspireerd door Immortals Fenyx Rising, de nieuwe game waarbij spelers in de huid kruipen van Fenyx, een gevleugelde halfgod, op een zoektocht om de Griekse goden te redden.

Fenyx’s Quest geeft een draai aan de klassieke UNO-ervaring met nieuwe features gebaseerd op de meest iconische elementen van de Golden Isle, het eiland in Immortals Fenyx Rising. Fenyx’s Quest is onderdeel van de UNO Ultimate Edition, maar is ook los verkrijgbaar.

Met Fenyx's Quest beleven spelers UNO in een omgeving met een levendig, op de Golden Isle gebaseerd bord, exclusieve themakaarten en de Immortals Fenyx Rising-soundtrack. Spelers moeten Fenyx's Quest volbrengen om de goden te bevrijden en Typhons vloek te verslaan. Aan het begin van elk spel krijgen spelers één van de vier vervloekte goden om te bevrijden en krijgen ze de zegen van hun God als passief effect:

  • Aphrodite: Immuniteit voor alle schade van Typhon.
  • Hephaistos: Voor elke drie gespeelde kaarten, gooi alle kaarten van een specifieke kleur weg.
  • Athena: Als de tegenstander een kaart trekt nadat hij/zij er geen kan opgooien, gooi dan een willekeurige kaart weg.
  • Ares: Elke keer dat een kaart wordt gespeeld, worden twee willekeurige kaarten van dezelfde kleur weggegooid.

Fenyx’s Quest is beschikbaar voor UNO op PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc. Ook zijn de game en de DLC backwards compatible en daardoor speelbaar op PlayStation 5 en Xbox Series X|S. Tot slot is de DLC binnenkort ook beschikbaar voor Stadia.