Roller Champions keert terug met nieuwe closed bta

Ubisoft laat weten dat de closed bèta van Roller Champions, de free-to-play sportgame waarin teams het al skatend tegen elkaar opnemen in arena’s vol met fans, in Europa van 17 februari 18:00 uur tot 1 maart 22:00 uur loopt.

De closed bèta is beschikbaar voor spelers op PlayStation 4, Xbox One en pc via Ubisoft Connect, en ondersteunt eveneens cross-play matchmaking. Spelers moeten zich wel registreren via de officiële site.

In deze nieuwe sportgame, ontwikkeld door Ubisoft Montreal in samenwerking met Ubisoft Chengdu, Ubisoft Saguenay en Ubisoft Pune, staan twee teams van drie spelers tegenover elkaar in verschillende arena’s. Door de bal te passen en andere spelers te tackelen en te ontwijken, proberen teams de bal te scoren in de verlichte hoepel en zo naar de overwinning te skaten.

Op basis van de closed alpha en de feedback van spelers, heeft het ontwikkelingsteam van Roller Champions tal van nieuwe features toegevoegd aan de Closed Beta, waaronder ranked modus, custom games en tijdsgelimiteerde gamemodi zoals de 2v2-modus. Tevens introduceert de closed bèta nog enkele verrassingen, waaronder gameplayverbeteringen, nieuwe moves en het skatepark, een social hub waar maximaal 6 spelers oefenen, deelnemen aan tijdsgelimiteerde minigames en plezier hebben met hun teamgenoten. Spelers die hebben deelgenomen aan de closed alpha worden eveneens automatisch geregistreerd voor de closed bèta en kunnen worden geselecteerd om deel te nemen.