Het spookt in De Sims 4 Paranormaal Accessoirespakket

EA en Maxis kondigen de release van De Sims 4 Paranormaal Accessoirespakket, dat spookachtige gameplay-functies introduceert. Spelers moeten bereid zijn om te leven met griezelige 'huisgenoten' in de nieuwe spookhuiskavels, waar de nachten verstoord worden door ondeugende geesten.

De Sims 4 Paranormaal Accessoirespakket maakt het mogelijk voor je Sims om de hulp van Guidry het spook in te schakelen om te ontdekken hoe ze comfortabel kunnen leven in een huis dat wordt bezeten door speelse spoken. Voer een seance uit om te communiceren met de doden, voer een gruwelijk ritueel uit of roep Bothilde de skeletassistent op voor een bovennatuurlijke schoonmaakbeurt. Spookachtige gebeurtenissen zijn hier heel gewoon en het is aan jouw Sims om de spoken te behagen of te verjagen.

Spelers die op zoek zijn naar wat griezelige freelance klussen, kunnen met de nieuwe carrière van paranormaal onderzoeker hun nieuw verworven mediumvaardigheden op de proef stellen als ze buren helpen om onwelkome gasten te verjagen. Ze kunnen er zelfs wat Simdollars mee verdienen. Met alle toenemende mysterieuze activiteiten in de buurt, is het aan jouw Sims om daar een eind aan te maken en de rust te herstellen.

De Sims 4 Paranormaal Accessoirespakket is nu verkrijgbaar voor €9,99 op pc en Mac via Origin en Steam, PlayStation 4 en Xbox One, met backward compatibility voor PlayStation 5 en Xbox Series X|S.