FOK! Wat een weer: hier en daar wit

winterbanner

Hallo!  

Vandaag begon best wel koud, net als de laatste dagen. Er is ook verrassend veel neerrslag gevallen; 14.6 mm volgens de lokale weerboer. Verder zag het er maar wat grijs uit. Maar ook zijn er mensen in het wit wakker geworden, getuige de foto. Maar hoe gaat het er de komende tijd uitzien?

Vanavond valt in het zuidwesten wat (natte) sneeuw, later komt dit ook in het (zuid)oosten voor. De temperatuur hierbij is op veel plaatsen een of twee graden onder het vriespunt. De wind is zuidwestlijk zwak tot matig, de nacht is lichtbewolkt, waar het wat zwaarder is, in het zuidwesten kan er ook sneeuw vallen. 

Ook wordt het glad deze nacht, de gladheid zal in de ochtend verminderen. Maandag schijnt de zon, in het westen kan dan nog een bui aankomen, en niet alleen daar. Maar dat is voor het volgende weerbericht. 

Voor Voor nu sluit ik af met een fraaie slee-foto, zoals beloofd. 

 

Sneeuw! Dus tijd om de slee te pakken. (Foto: Questular)
Sneeuw! Dus tijd om de slee te pakken. (Foto: Questular)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.