Uitslag Vitesse - FC Groningen

Vitesse heeft de zegereeks in 2021 een vervolg gegeven. Tegen FC Groningen wonnen de Arnhemmers met 1-0 dankzij een doelpunt van Riecedly Bazoer. Door de zege komt Vitesse in punten op gelijke hoogte met Ajax.

Vitesse was de betere ploeg, maar de thuisploeg kon geen grote kansen creëren. Toch ging Vitesse bij de rust in met een voorsprong dankzij een prachtige uithaal van Bazoer die via de onderkant van de lat erin ging. Na rust had de thuisploeg de score verder kunnen uitbouwen, maar die waren niet besteed aan de aanvallers van Vitesse.

Ondanks de gemiste kansen van Vitesse kwamen ze nauwelijks in de problemen tegen Groningen en boekte alweer de zesde overwinning in 2021. Door de zege staan de Arnhemmers in punten gelijk met koploper Ajax.