Geile juf 'te klein' voor doggystyle met scholier

Een 35-jarige juf uit Engeland wordt ervan beschuldigd dat zij zich heeft laten uitwonen door een 15-jarige scholier. Kandice Barber ontkent echter alle aantijgingen. De docente uit Wendover zegt dat ze namelijk te klein is om zich in doggystyle te laten nemen.

Het verhaal neemt ons mee naar de nadagen van het jaar 2018. In deze periode zou ze zich driemaal hebben klaargereden op de spermaspeer van de leerling in kwestie. Onder meer haar auto en een bosachtige omgeving deden dienst als decor voor de wellustigheden.

Tijdens een van de onderonsjes zou de scholier de blonde juf snoei- en snoeihard achterlangs hebben genomen. "Onmogelijk", zo luidt het verweer. "Je hebt de politie verklaard dat je achter haar stond", vroeg advocate Nadia Chbat aan het ventje. "Je weet dat ze met haar anderhalve meter nogal klein is hè? Dus jij was toen al langer dan zij, ze kwam nog niet eens tot je schouders." Te klein voor doggystyle dus, aldus de verdediging.

Tijdens een politieverhoor in 2018 vertelde het jongetje nog dat Barber hem geile naaktfoto's en een seksfilmpje van haarzelf naar hem had gestuurd. Maar tijdens een kruisverhoor wist hij ineens niet meer te vertellen op welke data hij de geile juf aan zijn batsbajonet had geregen. De rechter heeft nog geen uitspraak gedaan in deze pikante zaak.