Dartscommentator Jacques Nieuwlaat op FOK!: live Q&A vrijdag 22 januari!

Echt? Ja echt FOK! heeft dartscommentator Jacques Nieuwlaat bereid gevonden om live jullie vragen te beantwoorden, op vrijdag 22 januari om 20:00. En maar liefst een uur lang, jawel!

Uiteraard zullen de vaste volgers Jacques goed kennen. Voor degenen bij wie niet direct een belletje gaat rinkelen: Jacques, beter bekend als The Human Calculator, is al een jaar of twintig commentator bij vrijwel alle belangrijke darttoernooien, tegenwoordig bij RTL. Daarnaast kun je hem kennen als (master)caller en spotter en als je goed oplet zie hem zelfs eens verschijnen als presentator of analist bij RTL.

We zijn zeer benieuwd naar jullie vragen en nog meer naar de antwoorden van Jacques! Komt dat dus zien, 22 januari om 20:00. Mocht je dan niet aanwezig kunnen zijn kun je natuurlijk je vraag ook al plaatsen in het betreffende forumtopic, maar we kunnen niet beloven dat we er dan aan toe komen.

En ohja, veel dank aan @JR-Style-93 voor het ontwerp van de topicheader (en de forumheader die je in DRT kunt/gaat zien) en @Viv voor het regelen van dit alles.

Paar regeltjes:
- Hou het gezellig. Geen bashes en dergelijke, maar dat spreekt voor zich
- Wellicht dat we op het bovenstaande (en alle andere regels, natuurlijk) iets sneller modden en/of bannen dan je van ons gewend bent. Natuurlijk gaan we ervan uit dat dat niet nodig is
- Binnen de regels mag je alles vragen wat je wil, maar Jacques is niet verplicht om op iedere vraag in te gaan

Vraag het aan Jacques! (Credits: @JR-Style-93)
Vraag het aan Jacques! (Credits: @JR-Style-93)