Uitslag Willem II - FC Groningen

Willem II heeft opnieuw een pijnlijke nederlaag geleden. De Tilburgers gingen diep in blessuretijd onderuit tegen FC Groningen nadat de Tilburgers met nog tien minuten te spelen nog met 2-1 voor stonden tegen Groningen. Groningen won in de blessuretijd met 2-3 van Willem II.

Alle goals vielen na rust bij de wedstrijd tussen Willen II en FC Groningen. Mo El Hankouri maakte kort na rust de 0-1, waarna Willem snel langszij kwam via een doelpunt van Ché Nunnely. In de 79ste minuut kwamen de Tilburgers op voorsprong door een eigen doelpunt van Wessel Dammers, maar zag FC Groningen in de 84e minuut toch nog terugkomen via Ko Itakura.

Willem II kreeg diverse kansen op de overwinning, maar het was Groningen dat er met de overwinning vandoor ging. Uit een afgeslagen corner van Willem II maakte El Hankouri de winnende treffer in Tilburg. Door de nederlaag blijven de degradatiezorgen voor de Tilburgers groot. Na zeventien wedstrijden blijft de ploeg op de zeventiende plaats staan met negen punten. Groningen stijgt door de zege naar de zesde plaats in de eredivisie.

Willem II

2 - 3

FC Groningen

60' Nunnely
 79' Dammers (eigen doelpunt)