Uitslag Feyenoord - PEC Zwolle

Feyenoord heeft optimaal geprofiteerd van de nederlaag van PSV tegen AZ. Thuis tegen PEC Zwolle wonnen de Rotterdammers met 1-0 dankzij een doelpunt van Luis Sinisterra. Door de winst gaat Feyenoord zondag als nummer twee naar de klassieker tegen Ajax.

Beide ploegen kregen een handjevol kansjes in de eerste helft, maar tot scoren kwamen ze niet. In de tweede helft zorgde Luis Sinisterra voor de openinstreffer. De Colombiaanse aanvaller kreeg de bal met wat geluk voor zijn voeten, waarna hij vervolgens goed inschoot.

Na het doelpunt deelde PEC Zwolle nog wel wat speldenprikjes uit, maar de zege van Feyenoord kwam niet meer in gevaar. Door de overwinning stijgt Feyenoord naar de tweede plek. Komende zondag staat alweer de Klassieker op het programma voor de Rotterdammers.