Katy Perry werkt mee aan 25-jarig bestaan van Pokémon

The Pokémon Company International start vandaag officieel de viering van het historische 25-jarig jubileum van Pokémon. In samenwerking met Universal Music Group is er een programma met tal van sterren en met popicoon Katy Perry als headliner opgesteld ter viering van 25 jaar Pokémon.

Voor de viering van het 25-jarig jubileum is The Pokémon Company International een samenwerkingsverband aangegaan met Universal Music Group and Brands, de divisie van UMG die verantwoordelijk is voor de muziekstrategie van merken. In het kader van het programma getiteld P25 Music werkt Pokémon samen met allerlei namen in de muziekindustrie. Vandaag is bekendgemaakt dat Katy Perry headliner is van dit één jaar durende muziekspektakel.

Dit jaar mogen we meer verwachten: videogames, speciale edities van de trading cards, mobiele apps, animaties, merchandise en nog veel meer. The Pokémon Company International werkt bij de viering samen met andere merken om unieke aanbiedingen en merchandise te kunnen presenteren. In dit jubileumjaar heeft het merk samenwerkingsprogramma's met onder meer Build-A-Bear Workshop, Levi’s en McDonald’s. Daarnaast kunnen we nog merchandise verwachten van Jazwares, Scholastic, Mattel, Funko en The Wand Company. Gedurende het jaar worden extra partners en hun bijdrage aan de jubileumviering bekendgemaakt.

De kick-off van de viering bestaat uit een live-actionvideo waarin de hoogtepunten uit het 25-jarig bestaan van het merk getoond worden en waarin een reis door de vele regio's van de Pokémon-wereld gemaakt wordt. Maar dan op andere wijze dan je verwacht.