Met z'n allen gaan voor Super Mario Bros. 35 Wereldwijde Team-missie

Nintendo heeft de Super Mario Bros. 35 Wereldwijde Team-missie aangekondigd. In dit speciale evenement voor Super Mario Bros. 35 moeten alle spelers samenwerken om bepaalde missies te voltooien binnen een bepaalde tijd.

De Super Mario Bros. 35 Wereldwijde Team-missie wordt drie keer gehouden van januari tot maart. Om de eerste Super Mario Bros. 35 Wereldwijde Team-missie te voltooien moeten spelers van over de hele wereld samenwerken om gedurende het evenement 3,5 miljoen Bowsers te verslaan. Het evenement duurt van 19 januari om 8:00 uur tot 26 januari om 7:59 uur. Naast de strijd met 35 spelers, waarin spelers het als onderdeel van de reguliere gameplay kunnen opnemen tegen Bowser, bevat de speciale strijd van die week levels met talloze extra kansen om tegen Bowser te vechten.

Als er tijdens het evenement 3,5 miljoen Bowsers zijn verslagen, komen spelers die minstens één Bowser hebben verslagen in aanmerking om 350 platina punten te ontvangen. Die punten kunnen worden ingewisseld voor My Nintendo-beloningen waar platina punten voor nodig zijn. In de toekomst wordt er meer informatie gegeven over wanneer de volgende Wereldwijde teammissies in februari en maart worden gehouden.

Let op: alleen via het Nintendo Switch Online-lidmaatschap heb je toegang tot de online game Super Mario Bros. 35.

Super Mario Bros. 35