Bowser is boos in Super Mario 3D World + Bowser's Fury

Nintendo heeft een trailer uitgebracht van Super Mario 3D World + Bowser’s Fury. De game komt 12 februari uit op Nintendo Switch.

In de inmiddels 35 jaar tellende geschiedenis van Super Mario Bros. is Mario dankzij power-ups talloze keren getransformeerd, zoals in Vuur-Mario, Tanuki-Mario, Bijen-Mario en nog veel meer. Nu is het voor Mario tijd om een angstaanjagende nieuwe kattengedaante aan te nemen. Hij heeft alle hulp nodig die hij kan krijgen, want Bowser is gigantisch geworden en zijn stoppen zijn doorgeslagen in Bowser’s Fury.

Voor mensen die Super Mario 3D World al gespeeld hebben op Wii U is wat nieuws toegevoegd in de aangepaste Super Mario 3D World. Er is online en lokale multiplayerstand toegevoegd zodat tot wel vier spelers kunnen spelen als Mario, Luigi, Peach en Toad.

Naast de game worden er ook twee nieuwe amiibo-figuurtjes uitgebracht. Deze zullen los van de game verkrijgbaar zijn bij bepaalde retailers. De nieuwe amiibo van Kat-Mario en Kat-Peach bieden extra’s voor in Super Mario 3D World + Bowser’s Fury.