Getuigen gezocht van steekincident Montfoort

De politie is op zoek naar mensen die iets weten over een gewelddadig incident, afgelopen weekend op de Wederiksingel in Montfoort. Daar werd een 16-jarig meisje ‘s nachts door een man neergestoken. De verdachte kon gelukkig snel worden aangehouden. De recherche is bezig met een onderzoek en wil weten wat er aan het steekincident vooraf is gegaan.

Rond 1:00 uur in de nacht van zaterdag 9 op zondag 10 januari fietste het 16-jarige meisje uit IJsselstein op de Wederiksingel toen ze ineens door een man werd aangevallen. Ze werd aangetroffen naast haar fiets. Het slachtoffer werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Onderzoek in volle gang
De politie heeft direct een groot onderzoek gestart. De verdachte, een 35-jarige man uit Montfoort, kon in de buurt op de Waterviolier worden aangehouden. De politie krijgt veel vragen zijn over de afkomst van de verdachte. De politie doet daar omwille van privacy- en onderzoeksredenenen geen uitspraken over. Het onderzoek naar de toedracht is in volle gang. Bij het oplossen van de zaak, is hulp van het publiek meer dan welkom.

De recherche heeft al een aantal getuigen gesproken over dit heftige incident. Toch is meer informatie welkom aldus de politie. Getuigen kunnen bellen met 0900-8844 of 0800-7000 voor Meld Misdaad Anoniem.