Uitslag VVV-Venlo - Willem II

In de strijd tegen degradatie in VVV-Venlo een belangrijke zege geboekt op concurrent Willem II. Door een doelpunt in blessuretijd won het de wedstrijd met 2-1.

In de eerste helft was Willem II duidelijk de betere ploeg maar uit alle kansen werd maar één keer gescoord, Van der Heijden scoorde uit een vrije trap
van Trésor. Na rust kantelde langzaam het beeld en werd VVV sterker, tot kansen leidde dit echter nauwelijks. Ongeveer een kwartier voor tijd werd het toch gelijk toen de thuisploeg een penalty kreeg na hands van Köhn. Giakoumakis faalde niet.

In de blessuretijd was het diezelfde Giakoumakis die VVV na de overwinning schoot. Willem II kreeg daarna nog wel een kans om de nederlaag te voorkomen maar Romeny stuitte op keeper Kirschbaum.

VVV-Venlo

2 - 1

Willem II

79' Giakoumakis(pen)