Nieuwe systemen in Disgaea 6

NIS America heeft een overzichtstrailer vrijgegeven voor Disgaea 6: Defiance of Destiny. De trailer introduceert nieuwe functies en features in het spel.

In Disgaea 6: Defiance of Destiny reïncarneert de hoofdrolspeler, een zombie genaamd Zed, herhaaldelijk in verschillende werelden om de "God of Destruction" te verslaan. Dat reïncarneren is een van de nieuwe systemen, Super Reincarnation genaamd. Bij elke reïncarnatie wordt Zed weer teruggezet naar level 1, maar zijn basis-stats worden verbeterd en bepaalde krachten houdt hij. Je kunt dus erg sterk worden als je eenmaal na tig reïncarnaties max level bent. Max level betekent overigens niet een schamele  50 of 100. Het is en blijft Disgaea dus level 99.999.999 om dan meer dan 10 biljard damage te doen is mogelijk.

Om het levelen flink wat minder tijd te laten kosten zijn er verschillende snelheden in te stellen 2x, 4x, 8x en een super speed waardoor de gevechten eigenlijk niet meer ziet. Wil je voor het maximale level gaan zijn de auto-battle en auto-repeat vast handig. Wanneer je auto-battle instelt kun je daarbij vrij diepgaande patronen instellen voor je teamleden met een systeem dat Demonic Intelligence heet. Hierdoor wordt de auto-battle nog efficiënter.

Disgaea 6: Defiance of Destiny komt ergens deze zomer uit voor Switch.