FOK! Wat een weer: een beetje van hetzelfde

Het is zwaar bewolkt en er valt af en toe (mot)regen, met name in het oosten ook natte sneeuw. Vooral in de Limburgse heuvels zou het misschien even wit kunnen worden. De middagtemperaturen lopen uiteen van 1°C in het oosten tot 5°C langs de westkust. De wind is zwak tot matig, in het zuidwestelijk kustgebied vrij krachtig en komt uit richtingen tussen west en noordwest.

In de nacht naar vrijdag is het bewolkt en regent het van tijd tot tijd, in het uiterste oosten en zuidoosten is er nog steeds kans op wat natte sneeuw. De minimumtemperatuur varieert van ca. 1°C in het oosten tot 3°C in het westen. De noordwestelijke wind is matig en aan zee soms vrij krachtig.

Vrijdag overdag trekt de meeste regen naar het zuiden weg en kan de zon in de middag soms doorbreken. Vooral in de kustgebieden is er de gehele dag kans op een bui. De temperatuur loopt op naar 3°C in het oosten en 5°C in het westen van het land. De noordwestelijke wind neemt in kracht af en wordt zwak tot matig. (Bron: KNMI)

Prachtig weer tijdens code geel (Foto: DJMO)
Prachtig weer tijdens code geel (Foto: DJMO)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.

Zelf iets te melden? Tip de crew!

Zoek jij altijd de leukste nieuwtjes en kun je daar leuk over schrijven? Meld je aan als nieuwsposter!