FOK! Wat een weer: bewolkt, kans op motregen

Overdag is het bewolkt en er valt van tijd tot tijd lichte (mot)regen, in het zuidoosten is er een kleine kans op natte sneeuw. In het noordwesten en noorden blijft het in de middag overwegend droog. De maximumtemperatuur komt uit rond 3°C en de noordoostenwind blijft stevig doorstaan waardoor het voor het gevoel kouder is. Boven land is de wind matig, langs de kust krachtig, 6 Bft.

In de nacht naar dinsdag blijft het bewolkt en af en toe (mot)regent het. Met name in het zuidoosten is er ook natte sneeuw mogelijk. De minimumtemperatuur bedraagt ca. 2°C bij een matige, langs de kust (vrij) krachtige, noordoostenwind.

Dinsdag overdag verandert er weinig in het weerbeeld, wel wordt het in de loop van de middag en avond van het oosten uit op de meeste plaatsen droog. Het wordt 's middags ongeveer 3°C. De wind komt uit het noordoosten en is matig, langs de kust (vrij) krachtig. (Bron: KNMI)

Een kerkje waar ik gisteravond langs liep
Een kerkje waar ik gisteravond langs liep

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.

Zelf iets te melden? Tip de crew!

Zoek jij altijd de leukste nieuwtjes en kun je daar leuk over schrijven? Meld je aan als nieuwsposter!