Leverkusen loopt koppositie mis in Bundesliga na nederlaag tegen Eintracht Frankfurt

Bayer Leverkusen is het nieuwe jaar niet goed begonnen in de Bundesliga. De ploeg van Peter Bosz verloor de uitwedstrijd tegen Eintracht Frankfurt met 2-1, waardoor ze de koppositie in de Bundesliga laten liggen.

Bayer Leverkusen begon nog wel goed aan de wedstrijd tegen Frankfurt. Al tien minuten kwam de ploeg van Bosz op voorsprong na een prachtig doelpunt van Nadiem Amiri via een hakbal. Tien minuten lang kon Leverkusen genieten van de voorsprong, maar die werd ongedaan gemaakt door voormalig Ajacied Amin Younes.

Tien minuten na rust kwam Frankfurt op voorsprong. Negen minuten na rust kwam de ploeg uit Leverkusen op knullige wijze op achterstand. Edmond Tapsoba maakte een eigen goal. Leverkusen probeerde het in het restant van de wedstrijd nog wel om de achterstand goed te maken, maar Frankfurt kreeg de beste kansen. Ondanks dat ze de kansen niet wisten te benutten behield Frankfurt de punten in eigen huis.