Hake tekent 'vast' contract als hoofdtrainer van FC Utrecht

Volgens AD Sport krijgt René Hake op korte termijn een opgewaardeerd contract met de intentie dat hij ook na het huidige seizoen hoofdtrainer blijft van FC Utrecht. Hake nam de rol op van interim-trainer na het vertrek van John van den Brom naar Racing Genk.

Hake tekende medio 2019 een driejarig contract als hoofdtrainer van Jong FC Utrecht. Na het vertrek van John van den Brom en assistent Dennis Haar in de eerste week van november werd hij tijdelijk aangesteld als hoofdtrainer van het 'grote' FC Utrecht, in eerste instantie tot de winterstop. Nu is de verwachting dat hij binnen enkele dagen een nieuw opgewaardeerd contract tekent, in ieder geval tot einde seizoen maar beide partijen hebben de intentie om ook daarna de samenwerking voort te zetten.

Volgens AD Sport sprak de club uit de Domstad niet met andere kandidaten, dus ook niet met Mark van Bommel en Wesley Sneijder. In het geruchtencircuit werd het duo genoemd als potentiële kandidaten. Sneijder liet eerder weten wel geïnteresseerd te zijn.