FOK! Wat een weer: Na regen komt zonneschijn

Vandaag zijn er perioden met zon, maar met name vanochtend komen er ook enkele wolkenvelden voor. Het blijft vrijwel overal droog, mogelijk valt er in het noordwesten kortdurend wat lichte regen. De maxima liggen rond 10°C. De zuidenwind is matig boven land en vrij krachtig tot krachtig in de kustgebieden en op het IJsselmeer.

In de nacht naar zaterdag zijn er naast enkele wolkenvelden ook opklaringen. De minimumtemperatuur ligt rond 5°C. De zuid tot zuidoostenwind is matig, vlak aan zee (vrij) krachtig.

Zaterdag overdag neemt de bewolking van het westen uit toe en in de middag valt er af en toe lichte regen. In de ochtend zijn er in het oosten nog enkele opklaringen aanwezig. De middagtemperaturen liggen tussen 9°C op de Wadden tot 12°C in het zuidoosten. De wind draait naar zuid tot zuidwest en is matig, aan zee vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Meer weer op FOK!

Avondzon in Arnhem (Foto: Charged)
Avondzon in Arnhem (Foto: Charged)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.

Zelf iets te melden? Tip de crew!

Zoek jij altijd de leukste nieuwtjes en kun je daar leuk over schrijven? Meld je aan als nieuwsposter!