FOK! Wat een weer: regen en iets zon

Het is bewolkt en het regent. In de loop van de ochtend klaart het van het westen uit op, waarna zon en stapelwolken elkaar afwisselen. Lokaal kan er nog wel een bui voorkomen. Vanavond is het overal droog. De maximumtemperatuur bedraagt ca. 10°C. De zuid- tot zuidwestenwind is matig, langs de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig, soms krachtig.

In de nacht naar vrijdag wisselen wolkenvelden en opklaringen elkaar af en blijft het droog. De minima lopen uiteen van 7°C aan de kust tot lokaal 3°C in het oosten. De wind draait naar zuid en blijft matig, langs de kust vrij krachtig tot krachtig.

Vrijdagochtend lossen de nevel en lage bewolking op en zijn er flinke zonnige perioden. In de middag trekt er in het westen en noordwesten geleidelijk meer bewolking binnen. In de avond trekt er van het zuiden uit bewolking het land binnen. Het blijft wel overal droog. De maxima liggen opnieuw rond 10°C. De zuidenwind is matig boven land en vrij krachtig in de kustgebieden, in de ochtend in het noordwestelijk kustgebied nog enige tijd krachtig, 6 Bft. (Bron: KNMI)

Meer weer op FOK!

Prachtig mooi in Zeeland (Foto: Scherpschutter)
Prachtig mooi weertje in Zeeland. (Foto: Scherpschutter)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.

Zelf iets te melden? Tip de crew!

Zoek jij altijd de leukste nieuwtjes en kun je daar leuk over schrijven? Meld je aan als nieuwsposter!