FOK! Wat een weer: nog even nat maar dan de zon

Vanochtend is het aanvankelijk bewolkt en regenachtig. Aan het einde van de ochtend en in de middag wordt het van het westen uit droog en komt in de westelijke helft de zon nog even tevoorschijn. In het oosten blijft het lang bewolkt en wordt het pas halverwege de middag droog. In de avond klaart het op veel plaatsen breed op en vooral in het oosten kan mist ontstaan. De maximumtemperatuur bedraagt circa 10°C. De zwakke tot matige wind is eerst zuidelijk en draait in de middag naar zuidwest.

In de nacht naar woensdag zijn er brede opklaringen en kan er op meer plaatsen nevel of mist voorkomen. Het koelt af naar 4°C bij een zwakke tot matige zuidenwind.

Woensdagochtend is het bewolkt en mogelijk mistig. In de loop van de ochtend en middag breekt de zon van het zuiden uit door. In het noorden blijft het mogelijk lang bewolkt en nevelig. Het blijft droog en de middagtemperaturen lopen uiteen van 7°C in het noorden tot lokaal 11°C in het zuiden. Onder bewolking blijft de temperatuur echter steken bij een graad of 5. De wind draait naar zuidoost en wordt matig, langs de kust mogelijk vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Meer weer op FOK!

Van de schaduw de zon, het bos in (Foto: qltel)
Van de schaduw de zon, het bos in (Foto: qltel)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.

Zelf iets te melden? Tip de crew!

Zoek jij altijd de leukste nieuwtjes en kun je daar leuk over schrijven? Meld je aan als nieuwsposter!