Keuken Kampioen Divisie: Ronde 16

Hallo! Dit weekend staat speelronde 16 op het programma. Er zijn 11 wedstrijden, Jong Utrecht speelt nog een inhaalwedstrijd tegen TOP Oss. SC Cambuur is de koploper en zal dat hoogstwaarschijnlijk ook blijven; Almere City zou moeten winnen met 18 goals verschil mocht SC Cambuur verliezen.

Vrijdag zijn er 6 wedstrijden, FC Volendam - FC Den Bosch, Jong FC Utrecht - Excelsior en TOP Oss - Jong PSV om 18:45u, De Graafschap - Jong Ajax, Go Ahead Eagles - NAC Breda en Telstar - Almere City FC. Zaterdag zijn FC Dordrecht - NEC (14:00u), SC Cambuur - Jong AZ (16:30u) en FC Eindhoven - MVV (20:00u) aan de beurt. Maandag om 21:00 sluit de wedstrijd Roda JC - Helmond Sport de ronde af. Om 18:45u is de inhaalwedstrijd Jong FC Utrecht - TOP Oss.

Vrijdag:
De wedstrijden voor vandaag zijn gespeeld, FC Volendam won met maar liefst 6-0 van FC Den Bosch, het had binnen 10 minuten al 2-0 kunnen staan. Almere City deed het wat dat betreft beter, het stond met 10 minuten op de klok al 0-3 voor tegen Telstar. In de tweede helft drong Telstar nog flink aan maar het kon geen punt pakken, het werd daar 2-3. TOP Oss weet weer wat scoren is, in de zes voorgaande wedstrijden hadden zij tweemaal gescoord, zij wisten een 0-1 achterstand om te zetten naar een 3-2 winst. Jong Utrecht stond iets na rust 3-0 voor tegen Excelsior, de bezoekers wisten nog te scoren maar het kwam niet verder dan een 3-2 eindstand. Bij Go Ahead Eagles - NAC bleef de brilstand staan. Ook De Graafschap speelde met grotendeels 10 man gelijk tegen Jong Ajax, het werd er 2-2.

Zaterdag:
SC Cambuur blijft de koploper. Zij wonnen met 2-0 van Jonh AZ. Almere blijft aansluiten na winst op N.E.C. en MVV blijft nog even de hekkensluiter.