Tips hoe je overleeft in Outriders

Tijdens The Game Awards heeft Square Enix vannacht een nieuwe trailer onthuld voor Outriders, de RPG-shooter van People Can Fly, de ontwikkelaars van Gears of War: Judgment en Bulletstorm, en Square Enix External Studios, de mensen achter Sleeping Dogs en Just Cause.

De nieuwe Game Awards-trailer laat spelers kennismaken met de Mantras of Survival, een paar tips die je helpt te overleven op de onherbergzame planeet Enoch.

De tips uit de trailer op een rijtje:

  • Gebruik je krachten: heers over het slagveld met vernietigende krachten. De cooldowns zijn kort en je krachten zijn bedoeld om vaak te gebruiken, dus vertrouw niet alleen op je kogels.
  • Kill om te genezen: alle Outriders genezen door schade toe te brengen. Er zijn geen medkits, geneesmiddelen of herstellende krachten op Enoch.
  • Dekking zoeken is voor mietjes: dekking zal je niet redden, je wint er hooguit wat tijd mee.
  • Denk agressief: agressie is dé filosofie om te overleven. Op het slagveld van Enoch draait alles om zelfvertrouwen, en vormt een agressieve speelstijl een belangrijk ingrediënt voor succes.

Outriders verschijnt op 2 februari 2021 voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, en pc, en later in 2021 voor Google Stadia.