Samen spelen als poppen in It Takes Two

Vandaag onthulden Electronic Arts en Hazelight Studios dat It Takes Two, een platformavontuur dat puur gemaakt is als co-op-ervaring, op 26 maart 2021 uitkomt voor consoles en pc.

It Takes Two is de volgende titel van Hazelight, de studio achter Brothers: A Tale of Two Sons en A Way Out. De game volgt het kibbelende koppel Cody en May terwijl ze leren hun onenigheden te overwinnen en als één geheel samen te werken. En ze hebben een probleem, want ze zijn veranderd in poppen door een toverspreuk.

"Bij Hazelight proberen we altijd de grenzen van wat verwacht wordt in games te verleggen, en It Takes Two zal je absoluut verbazen!", zei Josef Fares, oprichter en Game Director van Hazelight Studios. "We hebben alles wat we geleerd hebben van de vorige games gebruikt en nog een tandje bij geschakeld, waardoor de verhaallijn en de spelmechanismen intrinsiek met elkaar verbonden zijn, voor een grensverleggende ervaring. Spelers beleven op hun reis fantastische uitdagingen in een prachtige wereld zoals ze nog nooit hebben gezien. Het gaat volledig anders zijn dan alles wat mensen verwachten van een co-op-game."

It Takes Two komt op 26 maart 2021 uit voor PlayStation 4, Xbox One en pc via Origin en Steam, voor € 39,99. Alle spelers die de game kopen voor PlayStation 4 of Xbox One kunnen op dezelfde datum gratis upgraden naar de next-gen versie. Om de game in co-op te spelen, kun je Friend's Pass gebruiken om een vriend uit te nodigen om gratis mee te doen.