Ex-baas ruimteprogramma IsraŽl: 'Aliens bestaan en komen in vrede'

De voormalige veiligheidschef van het Israëlische ruimteprogramma zegt dat president Donald Trump op de hoogte is van het bestaan van buitenaardse wezens en op het punt heeft gestaan hun bestaan te onthullen. Meer hierover in het AD.

Professor Haim Eshed (87)is een zeer bekende naam in de ruimtevaartwereld. Hij stond aan het hoofd van het Israëlische ruimteprogramma van 1981 tot 2010 en heeft meerdere malen de Israel Security Award gewonnen,dit is een belangrijke onderscheiding die jaarlijks door de president van Israël persoonlijk wordt uitgereikt. Vanwege zijn lange en indrukwekkende staat van dienst is Eshed bovendien opgenomen in de Wall of Fame van The National Air and Space Museum in Washington, waar de grootste collectie van ruimtevaartuigen in de wereld staat.

Eshed, is tien jaar na zijn pensionering ervan overtuigd dat buitenaardse wezens bestaan. ‘Er is een overeenkomst tussen de Amerikaanse regering en de aliens’, vertelt de gerespecteerde professor aan een Israelische media. ’Ze hebben een contract met ons om hier experimenten te doen. Ze plegen onderzoek en proberen de hele structuur van het universum te begrijpen’, volgens Eshed.

De 87-jarige proffesor geeft toe dat deze verklaring onalledaags zijn. ’Als ik vijf jaar geleden was gekomen met wat ik nu zeg, dan zou ik in het ziekenhuis zijn opgenomen. Maar ik heb niets te verliezen. Ik heb mijn diploma’s en prijzen behaald en ik word gerespecteerd op universiteiten in het buitenland, waar de trend ook aan het veranderen is’, aldus Eshed