Hitman 3 introduceert nieuwe en terugkerende features

IO Interactive presenteert een gameplayvideo van Hitman 3 in 4K op 60 fps. Het introduceert nieuwe gameplay-mogelijkheden, de terugkeer van populaire elementen en een uitgebreid overzicht van de gameplay-concepten en scenario’s die spelers kunnen verwachten wanneer de game op 20 januari 2021 verschijnt.

Hitman 3 draait op IO Interactives eigen Glacier-engine en biedt spelers volledige controle over Agent 47’s vaardigheden, zijn instincten en zijn arsenaal wapens en tools. Maak handig gebruik van de nieuwe camera om sloten te openen en analyseer je prestaties met de terugkeer van de post-missie Playstyles die je belonen voor de manier waarop je de missie voltooide.

Op next-gen consoles draait Hitman 3 in een 4K-resolutie met 60 frames per seconde, HDR-ondersteuning en kortere laadtijden. Daarnaast biedt de next-gen-versie verbeteringen van de interactie-animaties en AI, alsmede de ‘crowd’-technologie van de Glacier-engine waarmee tot 300 computergestuurde personages tegelijk op een locatie kunnen verschijnen.

Hitman 3-spelers kunnen locaties uit de vorige games in de trilogie importeren om alle 20+ locaties op één plaats te verzamelen. Alle verbeteringen aan rendering, animatie en AI die met het derde deel worden geïntroduceerd, kunnen in alle drie de games worden toegepast.

Hitman 3 verschijnt op 20 januari 2021 voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox One, Google Stadia en pc. Het spel komt ook naar Nintendo Switch, via cloud-streamingtechnologie.