FOK! Wat een weer: code geel om dichte mist, vooral droog vandaag

Vanochtend komt op veel plaatsen (dichte) mist voor. Vooral in het noordwesten is er aanvankelijk ook nog even ruimte voor de zon. De mist trekt in de loop van de dag geleidelijk op en gaat over in nevel. In Zeeland kan vanochtend af en toe regen vallen, verder is het op de meeste plaatsen droog. Met een maximumtemperatuur van 2 à 3°C wordt het een kille dag. De wind wordt in de loop van de ochtend overal zwak tot matig uit zuid tot zuidoost. In Zeeland wordt de wind in de middag zuid tot zuidwest en wordt langs de kust mogelijk vrij krachtig.

In de nacht naar donderdag is er vooral boven de noordwestelijke helft van het land bewolking aanwezig, in het zuidoosten zijn er ook opklaringen. Het blijft overal droog. In het zuidoosten zou het lokaal nog licht kunnen vriezen, elders blijft de temperatuur boven nul. De zuid- tot zuidoostenwind is zwak tot matig, langs de kust eerst mogelijk vrij krachtig.

Donderdag overdag zijn er nog steeds wolkenvelden, maar in de loop van de dag komt de zon van het zuiden uit op steeds meer plaatsen tevoorschijn. Het blijft droog en in de middag wordt het ongeveer 4°C. De zuidoostenwind is zwak tot matig. (Bron: KNMI)

Meer weer op FOK!

Wolkenvelden bij de Oosterschelde (Foto: Scherpschutter)
Wolkenvelden bij de Oosterschelde (Foto: Scherpschutter)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.

Zelf iets te melden? Tip de crew!

Zoek jij altijd de leukste nieuwtjes en kun je daar leuk over schrijven? Meld je aan als nieuwsposter!