Verstappen over GP Sakhir: "Het was balen"

Max Verstappen baalt van het verloop van de eerste ronde van de Grand Prix van Sakhir die de Nederlander zijn race kostte. Bij Peptalk van Ziggo Sport vertelde hij dat hij zich bewust buiten de problemen probeerde te houden maar dat het uiteindelijk toch mis ging doordat Charles Leclerc veel te laat remde.

"Het was balen van m’n race. Ik was in de beginfase nog redelijk terughoudend en probeerde gewoon mijn plek te behouden. Toen Bottas een foutje maakte, kwam ik tussen beide Mercedessen in. Ik wilde geen risico nemen, dus remde iets eerder. Uiteindelijk kwam Leclerc binnendoor, hij remde veel te laat en schoot rechtdoor. Toen was het klaar", aldus de Red Bull-coureur, zo lezen we op Verstappen.nl.

Na de dubbele race op het circuit in Bahrein staat komend weekend de laatste grand prix van het jaar op het progrmma. "Ik denk dat iedereen wel uitkijkt naar vakantie. Maar dat merk je niet aan het werk dat nog verzet wordt. Iedereen zit er nog vol in en probeert elk weekend het beste eruit te halen", zo vertelt Verstappen.

"Het circuit van Abu Dhabi is redelijk okay voor ons", zo beoordeelt de Nederlander zijn kansen.