FOK! Wat een weer: een beetje van hetzelfde

Het is meest bewolkt, maar er zijn ook enkele opklaringen en het is vrijwel overal droog. De zuid- tot zuidoostenwind is matig tot vrij krachtig, aan zee en op het IJsselmeer krachtig, 6 Bft. De wind af naar matig, aan zee en op het IJsselmeer naar vrij krachtig.

Komende nacht zijn er brede opklaringen, waarin met name in het noordoosten, maar lokaal ook elders mistbanken kunnen ontstaan. Met name in het zuidwesten komen enkele wolkenvelden voor. In de loop van de nacht neem de bewolking in het oosten en noordoosten geleidelijk toe. De minimumtemperatuur loopt uiteen van -1°C in opklaringen tot +4°C aan de Zeeuwse Kust. Er staat een zwakke, aan zee en op het IJsselmeer matige zuidoostenwind.

Morgenochtend is het in vooral in het noorden en oosten overwegend bewolkt en in het noordoosten valt er uit de bewolking regen. In de ochtend kan er in het uiterste noordoosten af en toe natte sneeuw vallen. Elders komen meer opklaringen voor en de eventueel aanwezige mistbanken lossen in de loop van de ochtend op. De bewolking boven het noorden en oosten trekt noordwaarts weg, waarna wolkenvelden en opklaringen elkaar aflossen. Het wordt ongeveer 5°C. De wind draait gedurende de dag van zuidoost naar zuid tot zuidwest en is matig. In de middag en avond neemt de wind landinwaarts af naar zwak en draait overal naar zuidoost. (Bron: KNMI)

 

 

Meer weer op FOK!

 

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.

Zelf iets te melden? Tip de crew!

Zoek jij altijd de leukste nieuwtjes en kun je daar leuk over schrijven? Meld je aan als nieuwsposter!