Fotomodus in Cyberpunk 2077

CD Project Red heeft een video gemaakt om te laten zien hoe je ingame foto's kunt maken terwijl je Cyberpunk 2077 speelt. Het is vrij eenvoudig zoals je kunt zien in onderstaande video: ontploffing maken, pauzeren en strike a pose.

Je speelt de game in first person view, maar door deze foto-mogelijkheid kun je toch nog zien hoe je personage eruit ziet. Heeft die customization van je uiterlijk bij het maken van je personage toch nog nut.

Cyberpunk 2077 speelt zich af in de open wereld van Night City, een megalopolis die geobsedeerd is door kracht, glamour en lichaamsaanpassing. Je speelt als V, een outlaw van huurlingen die op zoek gaat naar een uniek implantaat dat de sleutel is tot onsterfelijkheid. Je kunt de cyberware, skills en speelstijl van je personage aanpassen en een enorme stad verkennen waar de keuzes die je maakt het verhaal en de wereld om je heen bepalen.

Cyberpunk 2077 komt op 10 december 2020 naar Xbox One, PlayStation 4, pc en Google Stadia. De game zal backwards compatible speelbaar zijn op Xbox Series X en PlayStation 5. Later komt er nog een update om gebruik te maken van de mogelijkheden op die consoles.