FOK! Wat een weer: nat en grijs

Het is vandaag bewolkt en er valt van tijd tot tijd regen of motregen.De maximumtemperatuur ligt rond 6°C. De zuid- tot zuidwestelijke wind is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig. In de middag wordt de wind overal zuid en neemt langs de kust en het IJsselmeer toe naar (vrij) krachtig. In de avond draait de wind naar zuid tot zuidoost.

In de nacht naar vrijdag blijft het bewolkt en regenachtig. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 2°C in het noordoosten tot 5°C in het zuidwesten. Er staat een matige tot vrij krachtige, aan zee en op het IJsselmeer krachtige zuidoostenwind.

Vrijdagochtend verlaat de regen spoedig het noorden en komen er geleidelijk perioden met zon. Langs de westkust is er meer bewolking en is er nog wat lichte regen mogelijk. Het wordt circa 7°C. De zuid- tot zuidoostenwind is matig tot vrij krachtig, aan zee en op het IJsselmeer krachtig tot hard, 6-7 Bft. In de loop van de middag neemt de wind af naar matig, aan zee en op het IJsselmeer naar vrij krachtig. (Bron: KNMI)

 

 Het was een grijze dag (Foto: PXhere)
Het was een grijze dag (Foto: PXhere)

Meer weer op FOK!

 

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.

Zelf iets te melden? Tip de crew!

Zoek jij altijd de leukste nieuwtjes en kun je daar leuk over schrijven? Meld je aan als nieuwsposter!