Veel kostuums voor Atelier Ryza 2

Uitgever Koei Tecmo en ontwikkelaar Gust hebben een nieuwe gameplay-video uitgebracht voor Atelier Ryza 2: Lost Legends & the Secret Fairy met daarin bonuskostuums te zien die je op allerlei manieren kunt krijgen.

Bij de Digital Deluxe Edition worden extra kostuums gegeven, maar ook als je tijdens de eerste twee weken van release een fysieke of digitale kopie van Atelier Ryza 2: Lost Legends & the Secret Fairy koopt, krijg je een Early Purchase Bonus-code voor het Summer Fashion-kostuum. Daarnaast kunnen spelers die gegevens hebben opgeslagen van Atelier Ryza: Ever Darkness & the Secret Hideout de klassieke kostuumset ontgrendelen, inclusief outfits voor Ryza en haar vrienden uit de vorige titel.

In Atelier Ryza 2: Lost Legends & the Secret Fairy volgen we Ryza en haar vrienden terwijl ze de geheimen achter oude ruïnes verkennen en de waarheid achter de verloren legendes van de koninklijke hoofdstad ontdekken. Ryza krijgt niet alleen gezelschap van terugkerende helden als Lent Marslink en Tao Mongarten uit het eerste deel van deze saga, maar maakt ze ook kennis met diverse nieuwe personages. Naast al het gecraft als alchemiste kan Ryza dit keer ook zwemmen om nieuwe soorten craft-materialen en een nieuwe dungeons te ontdekken.

Atelier Ryza 2: Lost Legends & the Secret Fairy komt uit voor PlayStation 5, PlayStation 4, Switch en pc via Steam op 26 januari 2021. De PlayStation 5-versie is een gratis digitale upgrade voor gebruikers die de PlayStation 4-versie kopen.