Verstappen hoopt op spannende race

Max Verstappen was niet ontevreden over de kwalificatie van vanmiddag waar hij de derde startplek wist te bemachtigen. De Red Bull-coureur hoopt morgen tijdens de race met een goede bandenstrategie iets te kunnen beginnen tegen de Mercedessen.

"Mijn ronde was best goed", aldus de Nederlander over de kwalificatie, zo lezen we op Verstappen.nl. "In de langzamere bochten had ik aan de achterkant wat minder grip dan ik zou willen, maar over het algemeen was het best een prima kwalificatie. Ik ben benieuwd naar de race morgen, want het gaat zwaar zijn voor de banden."

Verstappen weet niet precies wat er mogelijk is morgen tijdens de race. "Dat is altijd lastig te zeggen. Ik weet bijna zeker dat ze vandaag het tempo hebben opgevoerd, dus het wordt lastig om ze te verslaan. We hebben echter verschillende soorten banden beschikbaar, dus laten we kijken of dat in ons voordeel uitpakt. Ik probeer zo dicht mogelijk bij ze te blijven en hoop dat het een spannende race wordt, dat is het belangrijkste."