Red Dead Online krijgt standalone versie

Rockstar kondigt aan dat er vanaf 1 december een stand-alone versie van Red Dead Online beschikbaar zal zijn voor aanschaf in de PlayStation Store, Microsoft Store, Rockstar Games Launcher, Epic Games Store en Steam met PS4- en Xbox One-versies die speelbaar zijn via backward compatibility op PlayStation 5 of Xbox Series X | S.

Baan je een weg door een van de vijf unieke Specialist Roles. Dit houdt in dat je als Bounty Hunter iedereen moet aanhouden, van criminelen van een laag niveau tot beruchte bendes, dat je de geheimen van het dierenrijk leert als Naturalist, als Trader op wilde dieren jaagt voor materiaal, of als Collector zoekt naar exotische schatten, tot het runnen van je eigen ondergrondse Moonshine-distilleerderij.

Red Dead Online is verkrijgbaar bij de PlayStation Store, Microsoft Store, Rockstar Games Launcher, Epic Games Store en Steam tegen een introductieprijs van €4,99 - wat 75% van de normale prijs is - tot 15 februari 2021. Houd er rekening mee dat PlayStation Plus en/of Xbox Live Gold vereist zijn om te kunnen spelen. De PlayStation 4- en Xbox One-versies van Red Dead Online kunnen worden gespeeld via backward compatibility op PlayStation 5- of Xbox Series-hardware.

De nieuwe standalone versie van Red Dead Online vereist tot 123GB schijfruimte en bevat tevens de optie om Red Dead Redemption 2: Story Mode te ontgrendelen (apart verkrijgbaar).

Red Dead Online - Stand alone (Foto: Rockstar)