Hitman 3-trailer demonstreert verbeteringen in Chongqing

Chongqing is een nieuwe locatie voor Hitman 3 en brengt Agent 47 naar de regenachtige, neonverlichte straatjes van een Chinees transportcentrum vol winkels, eetkraampjes en geheime zijweggetjes.

Dankzij de eigen Glacier-engine van IO Interactive zal Hitman 3 er fraaier uitzien met verbeteringen voor belichting, reflecties, animaties en AI. Chongqing toont ook de nieuwe watereffecten, zoals de regendruppels die Agent 47 raken en zijn kleding nat maken, wat allemaal bijdraagt aan de overtuigingskracht van de HITMAN 3-ervaring.

Op PlayStation 5 en Xbox Series X in een 4K-resolutie met 60 frames per seconde en HDR-ondersteuning. De onderstaande 'Under The Hood'-trailer toont de nieuwe locatie en momenten die de verfijningen van de interactie-animaties en AI demonstreren, naast de ‘crowd’-technologie van de Glacier-engine waarmee tot 300 computergestuurde personages tegelijk op een locatie kunnen verschijnen.

Spelers kunnen locaties uit de vorige games in de trilogie importeren om alle 20+ locaties op één plaats te verzamelen. Alle verbeteringen aan rendering, animatie en AI die met Hitman 3 worden geïntroduceerd, kunnen in alle drie de games worden toegepast.

Hitman 3 verschijnt op 20 januari 2021 voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox One, Google Stadia en pc. De game komt ook naar Nintendo Switch, speelbaar via cloud-streamingtechnologie.