FOK! Wat een weer: droog

Het is in de noordwestelijke helft zwaar bewolkt en in het uiterste noordwesten kan lokaal even lichte regen vallen. Elders zijn er ook enkele opklaringen aanwezig. In de loop van de ochtend en middag breekt van het zuiden uit de zon steeds vaker door. De maximumtemperaturen lopen uiteen van 8°C in het noordoosten tot lokaal 11°C in het zuiden. De zuidenwind blijft matig, langs de kust en boven het IJsselmeer vrij krachtig, aan de noordwestkust krachtig, 6 Bft.

In de nacht naar woensdag wisselen velden met hoge bewolking en opklaringen elkaar af. Het blijft droog. De minimumtemperaturen lopen uiteen van enkele graden boven het vriespunt tot 6°C langs de kust. De zuid- tot zuidoostelijke wind neemt af naar zwak tot matig, aan de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig, 5 Bft.

Woensdag overdag zijn er wolkenvelden waarbij de zon af en toe te zien is. Het blijft droog. In de loop van de middag neemt van het westen uit de bewolking toe en aan het einde van de avond kan het in het noordwesten gaan regenen. De maximumtemperaturen variëren van 7°C in het noorden tot 10°C in het zuiden. De wind is matig, in het noordwestelijk kustgebied mogelijk vrij krachtig, en draait in de middag naar zuidwest. (Bron: KNMI)

 

Meer weer op FOK!

Het was lekker zonnig vandaag. Prima wandelweer dus (Foto: FOK!)
Het was lekker zonnig vandaag. Prima wandelweer dus (Foto: FOK!)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.